LOCKDOWN: Fotoutstilling med en vri

På Foto og YouTube var vi midt i vårt største fotoprosjekt da hele Danvik, som alle skoler i landet, plutselig ble sendt hjem. Prosjektet, som var en utstilling med navnet Mismatch, skulle hatt premiere Torsdag 19. Mars, men ble avlyst og finnes nå bare som noen rester hos de som fikk tatt sine bilder. Vi droppet idéen og fokuserte på andre prosjekter da vi var hjemme, men ble til slutt enige om å ha en ny utstilling. Den har et nytt tema og et nytt navn. 

Stengt inne i hvert sitt hjem, og inspirert av isolasjonen vi alle føler på, presenter Foto og YouTube utstillingen LOCKDOWN.

Utstillingen finnes i sin helhet på https://spark.adobe.com/page/T5klMMJyNwn7t/ 
Bildene kan også sees på YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=72_gbIaV7aM&) eller i slideshowet her:


Postkort fra…

Som alle andre skoler måtte også Danvik folkehøgskole sende sine elever hjem og fortsette undervisningen over internett for to uker siden. Elevene på Foto og YouTube og YouTube og entreprenørskap fekk da i oppgave å lage et digitalt postkort hjemmefra. 


Her er noen av postkorta. Elevene fekk samme oppgave da de kom til Drammen i høst. Her er et postkort som viser hvordan livet i Drammen og på Danvik vanligvis er. Dokumentar

De siste ukene har vi jobbet med dokumentar, og lørdag hadde vi visning for hele skolen. Elevene har jobbet med ulike temaer og tilnærminger. Noen laget karakterportrett, mens andre laget typiske YouTube-dokumentarer med blanding av egne klipp og arkivbilder. Her er noen resultat.


Sondre Maurstad, Drit i Janteloven. 

Kristoffer Søvik, Buddist i Mariusgenser.

Markus Mikalsen, Lier Sykehus. 

Copyright © All rights reserved.
Using Format